Hej! Kul att du tittar in

Nu följer en del valda delar av mitt liv för att du ska få ett hum om vem jag är, så håll i hatten för nu bär det av. Redan som liten var jag glad i människor i min närhet. Som femtitalist blev jag uppfostrad i att lyssna mycket och prata med välbehag utan att överdriva.

Nu sitter jag här i vuxen ålder och lyssnar på min käraste, allt medan jag masserar hennes fötter efter allt spring i en häktisk arbetsdag, mina händer gör gott!

Funderingar om jag ska utbilda mig till terapeut har varit i mina tankar sedan länge. Så, efter 18 år som ställnings- byggare, och med alla krämpor som en arbetsför sakta men säkert drar på sig, fick jag fel på balansen och arbete på hög höjd var inte längre möjligt. Min yrkesroll som massör kom i dager.

Efter en helgkurs var saken klar, min mentor gav mig klartecken. Mina händer var som gjorda för massage!
Nästkommande måndag startade jag min utbildning till diplomerad massör och sedermera certifierad massör.

Nå vad vill jag nu med min utbildning?

Jag vill öppna ett samarbete mellan läkarvården och försäkringsbolagen. Jag vill på allvar bana vägen för det arbete vi gör med smärtlindring och rehabilitering och säkerställa komplementärmedicinen för att uppnå bästa resultat för den enskilde individen.

Jag driver sedan 2004 enskild firma. Goda vitsord lägger sig som balsam om själen och jag vet att jag har kommit hen i min yrkesroll.
Många säger att det finns nytt att lära, att vidareutveckla tekniker som möjliggör ytterligare smärtlindring och rehabilitering.
Mina samlade tekniker, avvägd portion leklusta och samtal med mina kunder utgör i nuläget min utveckling för att än mer öka ditt välbefinnande.

Kom gärna och hälsa på igen!

Svanteyrkesforbundet

© 2012 Massera Mera

Adress
Boställsvägen 7
702 27 ÖREBRO

E-post
svante@masseramera.com

Telefon
070 - 220 57 45

Öppettider
Mån - Ons: 11:00 - 20:00
Torsdag: 11:00 - 16:00
Fredag: 11:00 - 18:00