Så här tycker mina kunder

”Svante är alltid engagerad i sin klient, han brinner för det han gör och ger sig inte förrän han hittar lösningen.
Han lyssnar och anstränger sig för att göra behandlingen effektiv. Svante har alltid kundernas problem på allvar och har ett stort engagemang före, under och efter behandlingen. Han vill att kunden ska bli helt bra och är väldigt övertygande. Svante ä ralltid helt närvarande och man får stort förtroende för honom – han är en skicklig utövare som alltid går i botten med det han gör.
Svante är ärlig, kunnig och entusiasmerande och ger ett trevligt bemötande och tar sig alltid tid att lyssna och behandla. Svante tar till sig det som är nytt inom branschen och vet också mär var hans gränser går när det gäller hans kompetens. Han är en person som man med förtroende kan vända sig till och som alltid gör sitt bästa. Svante är lösningsfokuserad och hittar resultat ingen annan hittar. Han är öppen och varm och får kunderna att känna sig bekväma. Svante har en förmåga att känna av utan att man säger så mycket”
Svante har ett trevligt bemötande och läser våra enskilda behov mycket bra. Han är kunnig och seriös. Behandlingarna utförs på ett professionellt sätt med stor hänsyn till den personliga integriteten och med ett gott resultat.

Mina glada kunder.

Hört från några av mina kollegor:
”Kunnig och stark i nyporna.”

”Gällande själva massagen tyckte jag den var lite hård och väl ingående i början men efterhand har jag märkt resultat och min kropp har blivit smidigare där jag förut var lite stel. Så nu ser jag fram emot att bli knådad och det känns alltid bra efteråt.”

Med vänlig hälsning
Marie Holms

”Var ni än känner att det är stelt eller gör ont kan ni med STORT förtroende vända er till Svante.
Jordbruksarbete sliter på kroppen åt alla möjliga håll. Svante klarar allt!”

Inger Bergström, Fjugesta

”Underbara Svante Karlsson
Som de flesta vet har jag EDS EHLERS Danlos syndrom och fibromyalgi..skolios i ryggen. Knän som är trasiga. Handleder som värker…
Haft smärtbesvär i åratal helt enkelt, jag kommer att berätta hur behandlingen går till och hur de påverkar mig och min kropp och min vardag. För det är ju så att trivs du inte med ditt liv, din kropp, din vardag så värker kroppen till slut av alla spänningar, och har man EhlersDanlosSyndrome så är spänningar rena smärtgift, man får värk .och .. Svante är sådan att han behandlar hela människan inte bara en klutt där eller där…han masserar in det i skallen på dig att du visste klarar det, det kommer att gå bra och du kan visst bara du slappnar och lyssnar fastän du inte trodde riktigt på i början Tyvärr är det så att kroppen är så van att ha ont att man glömmer hur det är att vara smärtfri, så kroppen nästan kör på ,, den blir en kropp med ” inlärd hjälplöshetsfasoner” det är lika bra att man ger upp för det går åt helvete ändå. Då är jag glad åt mig själv, min ADHD gör så att jag inte orkar sitta still utan måste hitta lösningar för orkar inte vara sjuk och vill må bra.
Idag fick jag min andra behandling av Svante MasseraMera Karlsson på min trasiga värktrötta kropp. Och jag går rakryggad från rummet till köket utan smärta…flinet klänger sig fast i tänderna och jag måste ju dricka lite vatten…fan det funkar ju….heja Svante och heja mig.. Var från början ärligt sagt inte så förhoppningsfull att något kunde hjälpa mig. ..då jag äter mediciner för att slippa värken och detta kunde detta lindra och förbättra
Första behandlingen var tuff.
Han gick igenom kroppen och kollade vart smärtorna satt. Tryckte. Masserade. Sträckte ut benen och bad mig spjärna emot. Gav sig på mina muskler. Ja det gör ont…men sen lärde han mig att andas ut. Suga i sig luften så man nästan storknade. men efter en stund så funka det. Drack mycket vatten..man blir torr i munnen.
På det stora hela mådde bättre i flera dagar..sen kom kroppen på aj fan …nu gör det ont igen ;(
Svante berättade att kroppen får igång cirkulationen på ett bra sätt igen. Och då orkar man mer..
Idag var han Här igen. Jepp det kändes. Men allt gick lättare. Många skratt. Han fick mig att må bra hela tiden.
Vi samarbetade som ett team fick mig att inse möjligheten att få en lättare vardag, helt smärtfri blir du tyvärr kanske inte men stunder av lycka är inga fel där heller.att förstå att jag kommer kunna gå bättre och längre stunder..och må bra i själen för att kroppen mår bättre…kropp & själ hör ihop ( mår redan bättre i ben och ryggen. ) Svante du rockar Fett <3 ”

”Jag kan rekommendera honom 200%
Längtar efter nästa möte.”

Karin Rehnberg Wallin

 yrkesforbundet

© 2012 Massera Mera

Adress
Boställsvägen 7
702 27 ÖREBRO

E-post
svante@masseramera.com

Telefon
070 - 220 57 45

Öppettider
Mån - Ons: 11:00 - 20:00
Torsdag: 11:00 - 16:00
Fredag: 11:00 - 18:00